Polismännen Jörgen Stridsman och Magnus Petersson i Kiruna misshandlade oskyldig autistisk 20-åring som greps av panik pga polisernas brottsliga angrepp

Polismännen Jörgen Stridsman och Magnus Pettersson i Kiruna misshandlade oskyldig autistisk 20-åring som greps av panik pga polisernas aggressiva angrepp


Poliser Jörgen Stridsman och Magnus Pettersson i Kiruna letade efter en man med Downs syndrom som rymt från ett boende men tog fel person. Den oskyldige mannen, som lider av autism, svarade inte på tilltal och drabbades av panik när poliserna grep honom. Mannens pappa och bror kom springande och försökte stoppa poliserna. Poliserna vägrade att lyssna och kalabalik uppstod. Både pappan och brodern sprejades med pepparsprej och brodern fick en polishund bussad på sig.

Alla tre åtalades för hot mot tjänsteman, men brodern och den autistiske mannen frias av Gällivare tingsrätt som anser att poliserna Stridsman och Pettersson borde sett att dem gjort fel. Att vara aggressiv och försöka få polisen att släppa mannen är i sig inte olagligt, anser rätten som inte helt och hållet lägger sig på polisens sida, vilket är det vanligaste förekommande domarbrottet mot Sveriges civila medborgare.

https://www.scribd.com/doc/247024565/Jorgen-Stridsman-Magnus-Pettersson-Kiruna-Polis-Autism-B-237-14-Dom



Polis Magnus Petersson ljuger i förhör och i domstol

Ynglingarna visade inte dom tuffa poliserna respekt och rädsla, då kände dem två polispedofilerna sig tvungna att misshandla ungdomarna.
 Pojken och hans anhöriga har full rätt att döda poliserna som begår mycket grova brott i familjens hem.
Olagligt och lamt förhör där kollega förhör kollega.


Anonym tjänare vid Gällivare tingsrätt vill tjäna pengar åt staten vilket är ett brott mot grundlagen - Visar sig vara det JO-anmälda svinet Niklas Lind

Grundlagen säger klart och tydligt att staten INTE får tjäna pengar på folket. Domstolar får INTE ta betalat mer än att det täcker kostnaderna. Hemmasnickrad lag, PUL, dödar skog.


Från:     Registrator Gällivare tingsrätt - TGL (Gallivare.tingsratt@dom.se)
Skickat:    den 18 november 2014 10:46:43
Till:    'Corruptio Swedish' (corruptio1@hotmail.com)


Översänder dom i målet.

När det gäller förundersökningsprotokoll i mål så hänvisar vi till bestämmelser i personuppgiftslagen (21 §) om behandling av personuppgifter, bl a uppgifter om brott.

Om du inte kan visa att du uppfyller kraven i personuppgiftslagen är det tveksamt om vi kan lämna ut förundersökningsprotokoll och dylikt i elektronisk form. Du hänvisas i så fall till att begära ut papperskopior. Sådana kan du få ut utan begränsning, mot gällande avgift givetvis.

Avgift tas ut enligt avgiftsförordningen (1992.191) om beställningen omfattar tio sidor eller mer.

I detta fall kommer kopian av förundersökningsprotokollet att kosta 128 kr.


Med vänlig hälsning

Registrator
Gällivare tingsrätt

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Från:     Lind Niklas - TGL (niklas.lind@dom.se)
Skickat:    den 25 november 2014 14:46:12
Till:    'corruptio1@hotmail.com' (corruptio1@hotmail.com)


Hej!

Du har begärt ut ett förundersökningsprotokoll via e-post. Tingsrätten följer de riktlinjer som Domstolsverket har beslutat. Av riktlinjerna framgår bl.a. följande. Av 2 kap. 12 § tryckfrihetsförordningen följer att en allmän handling som får lämnas ut på begäran ska genast eller så snart det är möjligt på stället utan avgift tillhandahållas den, som önskar ta del av den. Enligt 2 kap. 13 § TF har den som önskar ta del av allmän handling rätt att mot fastställd avgift få avskrift eller kopia av handlingen till den del den får lämnas ut. En myndighet har inte skyldighet att i större utsträckning än vad som följer av lag lämna ut en upptagning för automatiserad behandling i annan form än utskrift. Domstolar är alltså inte skyldiga att lämna ut allmänna handlingar i elektronisk form, t.ex. via e-post. Offentlighetsprincipen medger endast en rätt att få ut en kopia av en allmän handling i pappersform. Det är dock möjligt för domstolarna att som en serviceåtgärd lämna ut handlingar via e-post om det framstår som lämpligt. I första hand är det integritetsskyddsaspekter som ska beaktas vid den lämplighetsbedömning som ska göras vid val av utlämnandeform.


När det gäller förundersökningsprotokoll gör tingsrätten bedömningen att det inte är lämpligt att lämna ut dessa via e-post utan dessa lämnas ut som papperskopior. Enstaka förhörsutsagor kan dock normalt lämnas ut per e-post och en kopia på de förhör som du begärt utlämnade kommer omgående att skickas till dig.



Med vänlig hälsning

Niklas Lind
Lagman, Gällivare tingsrätt



Från:     corruptio corruptio (corruptio1@hotmail.com)
Skickat:    den 25 november 2014 17:27:14
Till:    Lind Niklas - TGL (niklas.lind@dom.se)


Hej igen,

Upplyser dig Mr. "lagman" att all makt utgår från folket, inte tvärtom. Du är folkets tjänare och inget annat.

Domstolsverket kan informera dig och dina kollegor kring epost-kryptering, om du nu förstås inte anser dig vara folkets chef och, "enligt lag", ej tvungen att använda modern teknik för att tjäna folket.


/HG Björck



Från:     Lind Niklas - TGL (niklas.lind@dom.se)
Skickat:    den 25 november 2014 17:39:40
Till:    corruptio1@hotmail.com (corruptio1@hotmail.com)


Hej!

Ja, frågan är mer komplex än så, men vi ska utreda frågan om vi kan använda säker e-post.

Med vänliga hälsningar


Niklas Lind


Skickat från min DME-klient på mobilen.


http://www.nilsfuncke.se/wp-content/uploads/2014/09/JO-1874-13.pdf



Polis Jörgen Stridsman - Känd yrkesbrottsling

Nedan kan Ni läsa en artikel utav en som polis Stridsman anklagat för brott.

2010-08-14 var jag och en klubbroder på klubben och snickrade och installerade el. Vi var båda nyktra.

Jag stod 2m upp på en stege och klamrade en elkabel när polismännen Nicklas Skarin och Jörgen Stridsman kom och anklagade mig för narkotikabrott för eget bruk. Poliserna tog med mig till stationen för provtagning och ett förhör som mest handlade om varför vi är med i Sverigemodellen.
Jag tvingades även lämna ett DNA-prov genom toppsning.

Nicklas Skarin hotade mig och sade att ifall jag syntes utanför någon polis eller på något sätt hotade en polis så skulle jag få ett helvete. Fick även veta att så länge vi är med i Sverigemodellen så ska polisen göra allt för att stoppa oss.

Niklas L., Kiruna



Hur många brott har Jörgen stridsman begått som ännu inte kommit fram i ljuset?


Brottslingen Jörgen Stridsman

Förnamn:     Thore Jörgen
Tilltalsnamn:     Jörgen
Efternamn:     Stridsman
Gatuadress:     Fågelvägen 3
Postnummer:     981 41
Postort:     Kiruna
Födelsedatum:     1968-05-12
Född 12/5 1968 i Tärendö (Norrbottens län, Norrbotten).
Sambo med:
Förnamn:     Irene Anita Katarina
Tilltalsnamn:     Katarina
Efternamn:     Fredriksson
Gatuadress:     Fågelvägen 3
Postnummer:     981 41
Postort:     Kiruna
Födelsedatum:     1964-11-24



Brodern Greger Stridsman är också polis 


Brodern:
Förnamn:     Kjell Greger
Efternamn:     Stridsman
Gatuadress:     Lundvägen 31
Postnummer:     981 43
Postort:     Kiruna
Födelsedatum:     1973-03-14


Polis Socialdemokratisk politiker och MÖRDARE Lars Degselius döms till ynka tio års fängelse utav sina kollegor.

Polis Socialdemokratisk politiker och MÖRDARE, Lars Degselius, döms till ynka tio års fängelse utav sina kollegor vid hovrätten för övre Norrland

Poliskräket, det socialdemokratiska fega politikersvinet, Lars Degselius, gömmer sitt fula tryne.

https://www.scribd.com/doc/246243169/Polis-Lars-Degselius-Mord-Gun-Nyberg-Pite%C3%A5-Dom-B-724-14-Dom-2014-11-07

Polis Anna-Maria Ström från Västerås fick över 100 000 kronor för mycket i lön från polisen - Slipper betala tillbaka

Polis Anna-Maria Ström fick över 100 000 kronor för mycket i lön från polisen - Slipper betala tillbaka!



I över ett års tid fick polis Anna-Maria Ström betalt för heltid – trots att hon endast arbetade deltid, vilket hon också redovisade i tidrapporteringssystemet. Nu slår förvirrad tingsrätt fast att hon får behålla pengarna som tillhör svenska folket, eftersom hon har handlat i god tro. Om pengarna hade tillhört en bank så hade tingsrättens kreatur, GARANTERAT, tagit ett helt annat beslut.
 

När det uppdagades att polis Anna-Maria Ström i Västmanland fått betalt för heltid under 15 månader då hon i själva verket endast arbetat deltid valde arbetsgivaren att anmäla det som olovligt förfogande, alternativt bedrägeri. Enligt Polisen handlar det om över 100 000 kronor som Anna-Maria Ström har fått i överskott.
 

Tingsrättens kreatur anser dock att polis Anna-Maria Ström har handlat i god tro, vilket styrks av att hon under hela perioden tydligt redovisat att hon arbetat deltid i polisens tidrapporteringssystem. Hon ska också ha trott att hennes tider automatiskt kommunicerades till polisens system för löneutbetalningar. Detta spelar naturligtvis inte någon roll då pengarna inte tillhör polis Anna-Maria Ström, och skall därför lämnas tillbaka.

Ralf Andersson, ordförande för Polisförbundet i Västmanland, menar att tingsrättens domslut är väntat och att det var förvånande att polisen som arbetsgivare ens anmälde det inträffade:
- Det är väldigt märkligt då det historiskt sett är nästan omöjligt att få rätt i ett sådant fall. De hade haft större chans att få tillbaka sina pengar om de vänt sig till den anställda och kommit överens med henne om en avbetalningsplan, säger han till Polistidningen. Idioten Ralf Andersson säger emot sig själv, anledningen till det torde vara att hans föräldrar är syskon. 
Under rättegången kallades Ralf Andersson in som vittne. Enligt honom är det inte heller första gången detta inträffar. 

Man kan undra varför det för poliser är så svårt att lämna tillbaka pengar som tillhör annan. Som sagt, om pengarna tillhört banken så hade tingsrättens missfoster tagit beslut till bankens fördel. Läser man gammelmedias artiklar kring händelsen så har INGEN "journalist" något intelligent att skriva om saken.


Ansvarsyrkanden m.m.
BEDRÄGERI alt OLOVLIGT FÖRFOGANDE (0150-K963-13)


Tilltalad: efternamn och alla förnamn
Ström, Anna-Maria Louise

Personnr
19720828

Adress
Horn 37, 725 92 VÄSTERÅS

Målsägande
Polismyndigheten i Västmanlands län (företrädd av åklagaren)

Gärning
Anna-Maria Ström, som är anställd vid Polismyndigheten i Västmanlands län, har under flera år fram till den 31 oktober 2011 haft nedsatt tjänst med 25 %. Hon har inte ansökt om arbetstidsförkortning från den 1 november 2011 trots att hon från detta datum fortsatt att arbeta 75 %. Till följd av utebliven ansökan om nedsatt tjänstgöring har arbetsgivaren vilseletts att från den 1 november 2011 till den 31 januari 2013 i Västerås utbetala lön motsvarande 100 % tjänstgöring. Sammanlagt 98 625 kr har för angiven tid utbetalats till Anna-Maria Ström, vilken summa hon tillgodogjort sig, henne till vinning och målsäganden till motsvarande skada. I andra hand görs

Skuldfrågan
Anna-Maria Ström har förnekat att hon haft uppsåt att begå brott och därför bestritt ansvar för såväl bedrägeri som olovligt förfogande. Hon har på samma grund bestritt yrkat skadestånd, men vitsordat sättet att beräkna räntan.

Åklagaren har sakframställningsvis uppgett följande. Anna-Maria Ström är anställd som polis sedan 1994. Hon har nedsatt tjänst på grund av föräldraledighet. Den senaste ansökan om deltid gjorde hon den 24 augusti 2010 för tiden 1 november 2010 -31 oktober 2011. Därefter har ingen ansökan om fortsatt deltid inkommit. Polismyndigheten har ett nytt arbetstidsplaneringssystem benämnt Cops. Inget föräldraledighetsavdrag har efter den 31 oktober 2011 gjorts av arbetsgivaren. Anna-Maria Ström måste ha förstått att hon fick mer i lön än vad hon arbetat. Anna-Maria Ström har sakframställningsvis uppgett följande genom sin försvarare. Hon har ej upplysts att hon skulle fylla i en ny ledighetsansökan utan har fortsatt att redovisa sin nedsatta arbetstid i Cops. Hon utgick från att alla berörda var medvetna om hennes arbetstid (75 %). Hon har i efterhand fått besked om att hon fått för mycket lön men var i god tro under den i åtalet angivna tiden. Åklagaren har åberopat vittnesförhör med Caroline Moselius. Anna-Maria Ström har åberopat vittnesförhör med Ralf Andersson.

Anna-Maria Ström:
Hon tjänstgjorde tidigare vid Polismyndigheten i Södermanlands län men började 2007 arbetsträna vid Polismyndigheten i Västmanlands län efter en tids sjukskrivning. Polismyndigheten i Västmanlands län övertog anställningen 2010 när hon blev frisk. Sedan dess har hon arbetat deltid, 75 %, och varit föräldraledig 25 %. Hon har aldrig tjänstgjort annat än deltid i Västerås vilket alla på arbetet har känt till. Hon har alltid redovisat sin tid i de datorsystem som arbetsgivaren använt sig av. Hon kvoterade även sina semesterdagar efter anställningens omfattning, till en början manuellt och därefter i datorsystemet Palasso. Nu lägger hon endast in när hon vill vara ledig så räknas semesterdagarna ut. Hon minns inte att hon har fyllt i den åberopade ansökan om arbetstid och har inte haft någon tanke på att hon måste ange arbetstiden när hon hela tiden löpande registrerade den faktiska arbetstiden i Cops. När hon tjänstgjorde vid Polismyndigheten i Södermanlands län använde arbetsgivaren endast sådana skriftliga ansökningar som åberopats av åklagaren. I Västerås använde arbetsgivaren inga sådana papper.

När hon fick höra från sin chef att hon fått betalt för motsvarande 100 % arbetstid fick hon en chock. Hon läste aldrig sina lönespecifikationer i detalj, hon tittade bara på vilket belopp som betalades ut men reagerade aldrig över att utbetalningen skulle vara felaktig. Hon har utgått från att allt skulle vara rätt och riktigt. Den aktuella perioden var en intensiv period i hennes liv som hon upplevde som smått kaotisk med renovering av köket samtidigt som hon tog hand om två barn. Hon har hela tiden utgått från att allt var i sin ordning. Ingen har påtalat att något har varit fel för henne. Hon har under hela perioden arbetat och redovisat sin tid som hon alltid har gjort. Hon hade nyligen fått pengar i arv från sin pappa och var inte i behov av ytterligare pengar.

Caroline Moselius: Hon är tillförordnad chef på HR-enheten vid Polismyndigheten i Västmanlands län och hanterar personalfrågor. Hon har tagit fram underlag för utredningen som företogs i anledning av polisanmälan mot Anna-Maria Ström. Det uppdagades vid en samköming av flera datorsystem att Anna-Marias tjänstgörings-grad och löneutbetalningsgrad inte stämde överens. I det ena systemet stod registrerat att Anna-Maria arbetade 75 % och i det andra systemet stod registrerat att Anna-Maria skulle få utbetalt 100 % lön. De använde sig av systemet Palasso i vilket arbetstagaren anger aktuell arbetstid. Palasso har kopplingar till löneutbetalningar. Systemet Cops hanterar registrering av arbetstid. Cops har skickat över uppgifter om obekväm arbetstid och/eller övertid till Palasso men ingenting annat.

Palasso hanterar endast löntagarens grundlön. Det har inte inkommit någon skriftlig ledighetsansökan i pappersform vilket krävs vid föräldraledighet. Anna-Maria har därmed inte formellt beviljats en anställning om 75 %. Det yrkade beloppet motsvarar bruttoavdraget för Anna-Maria Ströms föräldraledighet på 25 % samt för mycket utbetald semesterersättning under den aktuella tidsperioden.

Ralf Andersson: Implementeringen av Cops och Palasso har inte fungerat. Han är själv en av dem som gjort samma misstag som Anna-Maria Ström och endast registrerat arbetstiden i Cops då han var övertygad om att detta datorsystem kommunicerade med Palasso. Systemen har lett till väldigt stora problem med löneutbetalningarna vilket har erfarits av Polisförbundet vid Polismyndigheten i Västmanlands län. Personalen har inte informerats om hur de båda systemen fungerar.

Många av felen som personalen gjort beror på av att de enskilda individerna har hanterat systemen felaktigt. På grund av de landsomfattande problem som implementeringen av Cops och Palasso orsakat medlemmarna har ett engångsbelopp om 5 000 - 6 000 kr utbetalats. Alla fackliga företrädare har tagit upp frågan om lönesystemen. Det är mycket vanligt att poliser inte läser alla posterna i sina lönespecifikationer eller vet när löneökningarna kommer.

Tingsrätten gör följande bedömning.
Utredningen ger vid handen att arbetsgivaren under den i åtalet angivna perioden inte gjort något löneavdrag i Anna-Maria Ströms lön trots att hon inte arbetat heltid. Enligt åklagaren har detta berott på att Anna-Maria Ström inte förnyade sin ansökan om deltidstjänstgöring efter den 31 oktober 2011 i lönesystemet Palasso. Mot detta står Anna-Maria Ströms egna uppgifter om att hon inte haft en tanke på att förnya sin ledighetsansökan utan trott att hon gjorde rätt då hon i stället redovisade sin arbetstid i Cops.

Anna-Maria Ströms uppgifter vinner stöd av Ralf Anderssons vittnesmål om personalenens bristande förståelse för redovisningen i de båda systemen. Det är därför inte utrett att Anna-Maria Ström haft något uppsåt att vilseleda arbetsgivaren genom sin underlåtenhet att förnya sin ledighetsansökan. Det förhållandet att hennes arbetstid var känd på arbetsplatsen och även bland hennes chefer talar snarast mot att hon hade uppsåt att vilseleda arbetsgivaren.

Beträffande det alternativa åtalet för olovligt förfogande gör tingsrätten följande överväganden. Anna-Maria Ströms uppgifter om att hon inte närmare kontrollerat lönespecifikationerna har inte vederlagts av åklagaren och är mot bakgrund av vad som bl.a. framkommit i förhör med Ralf Andersson inte så osannolika att de kan lämnas utan avseende. En del av lönen avser t.ex. ersättning för övertid och obekväm arbetstid vilket innebär att utbetalt belopp varierar, vilket man kan se prov på i åklagarens skriftliga utredning.

Tingsrätten finner därför att det mot Anna-Maria Ströms förnekande inte är tillförlitligen utrett att hon haft ett uppsåt att olovligen förfoga över för mycket utbetald lön. Vid angivna förhållanden ska Anna-Maria Ström frikännas från ansvar.

Skadeståndsfrågan
Vid angiven utgång i skuldfrågan ska skadeståndsyrkandet, som grundar sig på brottslig gärning, ogillas.

Ersättningsfrågan
Vad Per-Ingvar Ekblad yrkat i ersättning är skäligt. Kostnaden ska med hänsyn till utgången i skuldfrågan stanna på staten.

https://www.scribd.com/doc/246237479/Anna-Maria-Strom-Polis-Vaster%C3%A5s-B5197-13

Förnamn:     Anna-Maria Louise
Tilltalsnamn:     Anna-Maria
Efternamn:     Ström
Gatuadress:     Horn 37
Postnummer:     725 92
Postort:     Västerås
Födelsedatum:     1972-08-28
Född 28/8 1972 i Gillberga (Södermanlands län, Södermanland).


Petter Lambertz, son till kriminell justitieråd Göran Lambertz, dömd för att ha anordnat offentlig tillställning utan tillstånd

Petter Lambertz, son till kriminell justitieråd Göran Lambertz, dömd för att ha anordnat offentlig tillställning utan tillstånd

Krögare Petter Lambertz och Ricardo Garcia Lantz "förebyggde inte brottslighet" - döms för olaglig danstillställning på Pub 19 (NITTON)

De två krögarna Lambertz och Garcia anordnade sommardans på sin pub, Pub 19 i Uppsala, utan att ansöka om tillstånd. Den olagliga dansen upptäcktes av en civil polis Urban Olsson och krögarna döms nu av tingsrätten att betala företagsbot eftersom de "inte gjort vad som skäligen kunnat krävas för att förebygga brottsligheten".

Krogen Pub 19 i Uppsala hade i augusti 2013 en offentlig danstillställning trots att man saknade tillstånd till detta . Åklagaren Elin Blank vände sig därför till Uppsala tingsrätt och begärde att de skulle åläggas att betala en företagsbot på 5 000 kronor.


UPPSALA TINGSRÄTT
Mål nr: B 3801-14

YRKANDEN M.M.
Åklagaren har, efter justering, framställt yrkande om företagsbot enligt följande.

Yrkande
Det yrkas att Nitton URC AB, 556868-9136, med adress Svartbäcksgatan 19, 75332 UPPSALA, åläggs att betala företagsbot om 5 000 kr.

Grund
Nitton URC AB driver verksamheten Pub 19 i Uppsala. Den 3-4 augusti 2013 anordnade företrädarna för bolaget, Ricardo Garcia Lantz, 671207-0116, och Petter Lambertz, 730828-1430, av oaktsamhet offentlig danstillställning utan tillstånd. Företrädarna, som är firmatecknare och styrelseledamöter, har inte gjort vad som skäligen kunnat krävas för att förebygga brottsligheten. Brottet har begåtts i näringsverksamhet. Åtal är inte påkallat ur allmän synpunkt. För brottet är föreskrivet strängare påföljd än penningböter.

Lagrum
2 kap 4 § och 29 § 1 st 1 p ordningslagen (1993:1617) och 36 kap. 7 § brottsbalken


De hörda i målet har berättat i huvudsak följande.

Ricardo Garcia Lantz
Han har tidigare arbetat inom nöjesbranschen. Han tog över bolaget Nitton URC AB tillsammans med Petter Lambertz i början av februari 2012. Efter övertagandet drev de vidare verksamheten på samma sätt som den tidigare ägaren. Den aktuella kvällen hade de anordnat ett arrangemang till vilket de bjudit in olika DJ:s. De hade också anlitat en extern klubbarrangör som hjälpte dem med arrangemanget. Det var ingen tvekan om att det anordnades dans på Pub 19. Han visste inte om att det behövdes särskilt tillstånd för att anordna danstillställning. Hade han vetat om det hade han sökt ett sådant tillstånd. Dagen efter den aktuella händelsen sökte bolaget tillstånd för att anordna danstillställning.

Petter Lambertz
Petter Lambertz
Han har drivit bolaget Nitton URC AB tillsammans med Ricardo Garcia Lantz. När de tog över bolaget och verksamheten i Pub 19 gick de vidare med de tillstånd som den tidigare ägaren haft. Han kontrollerade inte om bolaget behövde ytterligare tillstånd. Det stämmer att han och Ricardo Garcia Lantz inom ramen för Pub 19:s verksamhet anordnade en danstillställning vid det nu aktuella tillfället. De hade bjudit dit olika artister. Han har erfarenhet från restaurangbranschen sedan tidigare. Han borde ha kollat upp om bolaget behövde tillstånd. Efter det aktuella tillfället ansökte bolaget om danstillstånd.

Urban Olsson, polisen.
Urban Olsson
Han arbetar med krogfrågor inom polisen. Vid det nu aktuella tillfället arbetade han civilt. Han noterade att det var en lång kö utanför Pub 19 och beslutade att hålla krogtillsyn. När han kom in i lokalen såg han att det var mycket folk och dans på flera ställen. Det var trevlig stämning. På markplan hade det gjorts utrymme för ett dansgolv. Det var många som dansade där. Det fanns även ett dansgolv på övervåningen. Han tror också att det fanns ett dansgolv ute på terrassen. På

https://www.scribd.com/doc/246231316/Pub-19-NITTON-Petter-Lambertz-Ricardo-Garcia-Uppsala-B-3801-14-Dom-2014-10-10

https://www.scribd.com/doc/246239487/Pub-19-NITTON-Uppsala-Petter-Lambertz-Ricardo-Garcia-FUP

https://www.scribd.com/doc/246242080/Pub-19-NITTON-Uppsala-Petter-Lambertz-Ricardo-Garcia-FUP-2

Petter Lambertz är son till den ökände brottslingen Göran Lambertz som hjälpte den sexköpsdömde pedofilen Leif Thorsson att stanna kvar som domare vid högsta domstolen efter att ha dömts för att ha köpt sex av tonårspojke.

 Gäller att börja träna tidigt och hårt. Ung Petter Lambertz i hårdträning.